p class="clearfloat">  

Poziv za narudžbu!

Mislio sam da se to meni nemre dogoditi! Ukinuli su mi kreditni potencijal od 60.000 za 6.000 kn!! Zato ako nešto trebate, naručite! da razriješimo ovu situaciju! Hvala! Kako su neki zločesti, niš ne dobivaju, ali likuju kad nekome zakompliciraju život!

consulting Business consulting

Lovci na glave - što napraviti kada vas nazove headhunter - lov na one koji imaju posao..., Nelojalna konkurencija - monopoli - trustovi - i ostala ...., Gospodarska špijunaža - otkantaj i napravi si mjesto, tko pita za sredstva!?


31.07.2015.g. Honorarni suradnici traže se za plasman naprije navedenog uz izdašni honorar. Za detalje na sricko@gmail.com ili 095 910 4871

asortiman

Obvezujuća porezna mišljenja Porezne uprave 5.000 do 30.000 kuna

Prema novom Pravilniku Porezne uprave, obvezujuće mišljenje odnosno dokument koji ima pravnu snagu, morat ćete platiti. Obvezujuća porezna mišljenja stajat će od 5.000 do 30.000 kuna, ovisno o visini prihoda onoga tko ih želi dobiti. Porezna uprava dužna ih je isporučiti u roku 60 dana. Iz Porezne uprave poručuju da je izdavanje obvezujućih mišljenja kompleksan postupak u kojem se sagledava ukupno poslovanje poreznog obveznika te njegova buduća, namjeravana poslovna aktivnost i porezni tretman iste, a ne isključivo tumaćenje poreznih propisa. Sredstva prikupljena od izdavanja obvezujućih mišljenja koristiti će se za razvoj Porezne uprave kao institucije. Građani će i dalje moći dobiti besplatno mišljenje o različitim poreznim pitanjima.


Sanja
21.10.2011.g. Da li za određenu naknadu pružate usluge savjetovanja putem maila vezano za utvrđivanje financijskog rezulta u proizvodnom poduzeću. Poslala bih vam primjer bilance i opisala kako knjižim proizvodnju. ....Slobodno pošaljite, dobit ćete odgovor, a možda prvi puta bude i gratis.....svejedno ću danas napravit uplatu.... , nema đabe ni kod... Kad je tako onda Vam u privitku dostavljam obrazac temeljniceu koji možete upisati svoje načine knjiženja, mjesta troška, konta i poslati mi u privitku e-maila, radi jednostavnije korespodencije. Na temeljnici su neki primjeri knjiženja preko kojih vi jednostavno možete unjeti svoje. U koloni opis slobodno pišite i pitajte što Vas interesira.....Stvarno ste mi puno pomogli, vjerujem da sam shvatila bit, ali vidjet ću kako će biti kad budem knjižila .

Kako kupiti? Cijena: =200,00 kn Naruči!


Izrada zahtjeva za kredit

Zahtjev za kredit Izrada zahtjeva za kredit. Temeljem kojih podataka popuniti I pripremiti zahtjev za kredit. Cijena izrade i pripreme zahtjeva za kredit iznosi 1% od iznosa traženog /odobrenog kredita.

Kako kupiti? Cijena: 1% od IK  Naruči!


Izrada poslovnih planova

Poslovni plan Izrada poslovnih planova! Poslovni plan je temelj za djelovanje svakog poduzetnika do 700.000,00 kuna predracunske vrijednosti ulaganja. Zabilježeni ili napisani plan nema alternative.Kako kupiti? Cijena: 1% od PV  Naruči!


Izrada investicijskih programa

Investicijski program Izrada investicijskih programa! Investicijski elaborat je temelj za pokretanje bilo kakove ozbiljnije investicije predračunske vrijednosti iznad 700.000,00 kuna.Kako kupiti? Cijena: 1% od PV  Naruči!

      

Arhiva tečajeva DEM od 1945. - 1995.

Primjeri poslovnih dopisa!

PosPlan ** za izradu poslovnih planova

Ažur: 05.01.2014.g.

Eu Fondovi i sve oko njih!

>>UpS